Egy facsoda elkészülésének fázisai

A megvásárolt dobozokat, táblákat, kereteket, elkezdjük legyártani az asztalosműhelyben.

Elkezdődik a faanyag megmunkálása, méretre szabása, csiszolása stb.  A gyártás minden egyes folyamata, kézi munka eredménye. Amikor kész egy doboz, jön a festés, koptatás vagy pácolás folyamata. A natúr fa és barna koptatott termékeink esetében kézzel gravírozzuk a szöveget, mintát a fába.

Ha már festésre, pácolásra kerül a sor, akkor megfelelő színű akrilfestéket használunk. Rendeléstől függően, ha szükséges, küldünk kézzel írt, rajzolt tervet, aztán kerülnek fel a szövegek, minták a rendelésben leadottak szerint, itt jegyeznénk meg, hogy kérünk pontosan megadni mindent, amit csak látni szeretnétek a rendelt terméken, mert az alapján fogjuk elkészíteni.

Ebben a fázisban küldünk fotókat szövegellenőrzés céljából. Ezt követően több rétegben lakkozzuk az elkészült alkotásokat, ezután kerülnek fel a zsanérok és zárak a dobozokra, és küldünk ismét fotókat a már elkészült csodákról, majd gondosan csomagoljuk, és a DPD futárszolgálattal juttatjuk célba a csomagokat. Személyes átvételnek külön örülünk mindig, erre Szekszárdon van lehetőség.

Azért írtuk le, hogy bárki betekintést nyerjen, milyen folyamatokon keresztül válnak valósággá, az általatok rendelt termékek. Számunkra ez egy csoda, ezért is lett a nevünk Csillagfacsoda.

Az elkészülési időről

Az elkészülési idő függ mindig a megrendelt terméktől, darabszámától, a folyamatban lévő rendelésektől. Ez egy általunk rugalmasan kezelt dolog, hogy megkönnyítsétek a dolgunkat, rendeléskor kérünk mindenkit, hogy adja meg azt a végső időpontot, amikor a megvásárolt terméket kézhez szeretné kapni és mi annak megfelelően ütemezzük be a rendeléseket. Vannak extra gyorsan elkészíthető termékeink (akár 7 munkanapon belül). Köszönjük, ha együttműködtök velünk ebben és az esküvőtökhöz minél közelebbi időpontot adtok meg. Ezt a vásárlás végén a megjegyzés rovatban tudjátok megtenni.

A mi termékeink időtállóak, ha sikerül kiválasztani és megálmodni mit valósítsunk meg Nektek, érdemes megrendelni minél előbb, mert a kapacitásunk véges és időigényes a gyártási folyamat. Átlagosan 3-8 hét az elkészülési idő.