Gravírozott kalapács díszdobozban

13.900 Ft

Mérete: 33x13x4 cm

 

Idézet ötletekhez kattints ide!

Édesapámnak, Apának stb.
max. 9 sor, soronként max. 75 karakter

max. 8 sor, soronként max. 73 karakter

max. 2 sor, soronként max. 60 karakter
pl. Szeretettel, név

max. 55 karakter

max. 2 sor, soronként 60 karakter

7 munkanapon belül

Kategória:

Az esküvő egyik legmeghatóbb pillanata a szülők, nagyszülők köszöntése, ehhez ajánlunk kézzel gravírozott kalapácsot díszdobozban. Igényes, saját magunk gyártotta, 33*13*4 cm méretű, natúr fa, barna koptatott, fehér alapon szürke koptatott és barna pácos doboz választható a kalapácshoz. A natúr fa és natúr fa barna koptatott dobozokon lévő feliratokat szintén kézzel gravírozzuk, a fehér alapon szürke koptatott dobozokon lévő feliratokat fekete akrillal, míg a barna pácos dobozra fehér akrillal, kézzel írjuk. A szövegek lehetnek teljesen egyediek, viszont, amikor megadjátok a feliratokat a karakterek korlátozva vannak, ha elfogytak a karakterek, az azért van, mert már nem férne rá a dobozra. Arra kérünk benneteket, hogy a szövegek megadásakor a kis- és nagybetűk, írásjelek, ékezetek stb. helyesírására fokozottan figyeljetek, mert úgy fogjuk ráírni mi is.
A doboz és a kalapács is gravírozás után több rétegben lakkozva van, mert mi úgy valljuk, hogy a fát kezelni szükséges. A kalapács nincs rögzítve a dobozhoz, kivehető, használható.
A visszajelzések alapján a dobozok átadásakor szem nem marad szárazon, az Édesapák nagy becsben tartják a gravírozott kalapácsukat.
Szülinapra, egyéb alkalomra is remek ajándék ötlet.